Zeefdruk bij de Oasus waterfles

De meest bekende manier van het printen op de Oasus waterfles is gebruik maken van zeefdruk. Bij zeefdruk maken wij gebruik van duurzame en voedselveilige inkt soorten. Zeefdruk is ideaal om jouw logo in kleur te bedrukken op de Oasus.

Vanaf 100 stuks 
3 kleuren opdruk

Te bedrukken met logo

De Oasus is volledig aanpasbaar naar je eigen wensen en draagt bij aan een duurzamere wereld!

Gegraveerde Oasus waterflessen met logo
Gegraveerde Oasus waterflessen met logo
Gepersonaliseerde waterflessen met logo en naam

Zeefdruk op de Oasus waterfles

Zeefdruk is een druktechniek waarbij een ontwerp op een fijn gaas, de zeef, wordt overgebracht en vervolgens doormiddel van voedselveilig inkt op de Oasus waterfles wordt afgedrukt. Door de inkt gelijkmatig over de zeef te verdelen met behulp van een rakel, wordt het ontwerp op de waterfles afgedrukt. Dit proces wordt herhaald voor elke kleur van het ontwerp, waarbij er per kleur een nieuew zeef gebruik wordt. Met zeefdruk kun je voor de Oasus tot maar liefst 3 kleuren bedrukken.

Wij maken gebruik van PMS-kleuren om de kleurconsistentie te garanderen. PMS-kleuren, afgeleid van het Pantone Matching System, zijn kleuren die worden gebruikt in de grafische industrie. Dankzij het gebruik van PMS-kleuren kunnen wij de Oasus waterfles bedrukken met de juiste kleuren van jouw huisstijl.

De Oasus waterfles heeft een inhoud van 500ml en is standaard leverbaar in zeven basiskleuren. Je kiest dus gewoon de kleur die het beste bij jouw organisatie past. Door de Oasus te laten bedrukken met het logo van jouw club, bedrijf of jouw tekst kun je hem personaliseren naar eigen wens. Ben je benieuwd of de Oasus waterfles past bij jouw bedrijf? Of wil je graag een vrijblijvend artwork ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Onze beschikbare kleuren:

Oasus - Diverse voorbeelden blauw - wit - groen - Waterflessen met logo
Oasus - Diverse voorbeelden blauw - wit - groen - Waterflessen met logo

Wat is er zo duurzaam aan de Oasus waterfles?

Wij maken onze waterflessen van een kunststof welke van suikerriet is gemaakt. “Traditioneel wordt plastic gemaakt van aardolie. De winning van aardolie en de verwerking ervan tot plastic kost veel energie. Het produceren hiervan zorgt voor veel koolstofdioxide (CO2) en kan milieuvervuiling veroorzaken. Dit draagt allemaal bij aan de opwarming van de aarde (broeikaseffect).”

De Oasus waterfles is volledig gemaakt van biobased plastic. Door het monomateriaal is de fles 100% recyclebaar. De fles heeft een licht gewicht wat ook de duurzaamheid vergroot en draagt bij aan een ecologische voetafdruk.

Wil je een nóg duurzamere manier om je merk te promoten? Kies dan voor het graveren van de fles in plaats van zeefdruk.

1 Oasus waterfles = 1% donatie aan UNICEF Plastic Bricks

1 Oasus waterfles = 1% aan Unicef Plastic Bricks

Als business buddy van Unicef helpt Oasus met het project ‘Plastic Bricks‘ in Ivoorkust, waarbij plastic zwerfafval wordt gerecycled tot bouwstenen voor klaslokalen voor kinderen. Een andere belangrijke pijler is de opleiding van volwassen vrouwen die worden getraind in het verzamelen van dit plastic zwerfafval en krijgen hier een eerlijke prijs voor.