Zakelijk

“Altijd al een statement willen maken? De Oasus is volledig aanpasbaar naar je eigen wensen en draagt bij aan een duurzamere wereld! Wie wil dat nu niet?” 

Zakelijk

De Oasus waterfles heeft een inhoud van 500ml en is standaard leverbaar in zeven basiskleuren. Je kiest dus gewoon de kleur die het beste bij jouw organisatie past. Door de Oasus te laten bedrukken met het logo van jouw club, bedrijf of jouw tekst kun je hem personaliseren naar eigen wens. Deze bedrukking op de fles is mogelijk tot 3 bedrukkingskleuren. Neem contact op met ons team en wij bespreken graag de mogelijkheden om tot een passend ontwerp te komen. 

De Oasus waterfles aansluitend bij jouw brand?

Zijn bovenstaande personaliseringen nog niet onderscheidend genoeg voor jouw organisatie, dan biedt de Oasus waterfles nog een unieke mogelijkheid aan. Je kunt namelijk de Oasus waterfles zelfs in een eigen kleur laten maken. 

Dit alles is al mogelijk vanaf 5.000 stuks. Neem contact op met ons team en wij bespreken graag de mogelijkheden met je om tot een ontwerp naar jouw wens te komen. 

 

Oasus by Eurobottle | Duurzame waterfles

Over Oasus

In iedere kleur verkrijgbaar en sierband verkrijgbaar met gravering.