De Oasus waterfles met jouw logo

Geef je relaties een cadeau waar ze écht iets aan hebben en draag ondertussen bij aan een duurzamere wereld! De Oasus waterfles is gemaakt van hernieuwbare suikerriet grondstoffen en kan gegraveerd of bedrukt worden met jouw logo. Kies voor een verantwoord relatiegeschenk en laat een blijvende indruk achter!

Biobased
De Oasus waterflessen zijn gemaakt van de hernieuwbare grondstof suikerriet.

100% recyclebaar
De gehele fles is gemaakt uit hetzelfde materiaal en hierdoor 100% recyclebaar.

Lichtgewicht
Door het lichte gewicht van de Oasus waterfles is deze extra duurzaam.

Productie Benelux
De Oasus waterflessen zijn volledig geproduceerd in de Benelux.

Kies jij ook voor een duurzamere wereld?

Door de aanschaf van onze Oasus waterfles koop je niet alleen een duurzame waterfles, maar lever je ook nog eens een concrete bijdrage aan een betere wereld en milieu. Wij maken onze producten van een kunststof welke van suikerriet is gemaakt. Door deze duurzame grondstof te gebruiken verminderen we onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verminderen we de CO2-uitstoot. Lees ons volledige verhaal over biobased op onze Eurobottle website.

Opzoek naar de meest duurzame manier om je logo op de waterfles te zetten? Kies dan voor het graveren van de Oasus. Hiermee voeg je geen inkt toe aan de fles. Kies je toch liever voor zeefdruk? Dan hebben wij de optie van het bedrukken met je eigen logo, met maximaal 3 bedrukkingskleuren. Natuurlijk voedselveilig en nog steeds 100% recyclebaar.

Neem contact op met ons team en wij bespreken graag de mogelijkheden met je om tot een passend ontwerp te komen. 

Onze beschikbare kleuren:

Sky Blue - Snow White - Forest Green - Oasus waterflessen

1 Oasus waterfles = 1% aan Unicef Plastic Bricks

Als business buddy van Unicef helpt Oasus met het project ‘Plastic Bricks‘ in Ivoorkust, waarbij plastic zwerfafval wordt gerecycled tot bouwstenen voor klaslokalen voor kinderen. Een andere belangrijke pijler is de opleiding van volwassen vrouwen die worden getraind in het verzamelen van dit plastic zwerfafval en krijgen hier een eerlijke prijs voor.

Bekijk hier onze reis naar de oorsprong van biobased plastic!

Met 9 miljoen hectare aan suikerrietplantages en 560 miljoen ton suikerriet dat ieder jaar wordt geoogst is Brazilië dé grootste producent van suikerriet ter wereld. De productie is gelegen in de centraal zuidelijke staten zoals Sao Paulo, dat 3000 kilometer ten zuiden van het amazone regenwoud ligt. Voor Eurobottle en Flestic de perfecte plek om te beginnen aan onze zoektocht naar de oorsprong van onze biobased producten.