Over Oasus

Gewoon de meest duurzame waterfles!” 

Over Oasus

Vol trots presenteren wij u de nieuwe generatie duurzame waterfles: Oasus. In ‘Ons doel’ leggen wij uit waarom wij deze nieuwe fles introduceren en waarom dit de nieuwe generatie is. Nu vertellen wij u graag waarom wij deze unieke waterfles de naam Oasus hebben gegeven.

De naam Oasus is een samentrekking van de woorden ‘oase’  en ‘sustainable (duurzaam)’. 

Zoals u waarschijnlijk wel weet is een oase een unieke plaats in de woestijn met water en groen. Op deze groene plaats is het mogelijk om te overleven en nieuwe energie op te doen. Het is een verfrissende en vruchtbare plek. Wij zien het drinken van (kraan)water als vers, verfrissend en je krijgt er nieuwe energie van! 

Wij zien een oase ook als een zeer duurzame plaats, waar alles in evenwicht is en blijft. Tijdens de ontwikkelingen van de Oasus waterfles is duurzaamheid altijd het uitgangspunt geweest.  De waterfles moet uiteraard nuttig zijn, op een verantwoorde wijze geproduceerd worden, lang meegaan en uiteindelijk compleet gerecycled kunnen worden.

De naam Oasus vat dit alles in slechts één krachtig woord samen!

Nuttig?

De Oasus waterfles is weloverwogen vormgegeven, waardoor het een perfect handligging heeft en biedt daardoor een buitengewoon prettig drink comfort om je dorst te lessen.

Verantwoord geproduceerd?

De Oasus waterfles wordt volledig van een biobased HDPE gemaakt. Door gebruik te maken van biobased grondstof wordt een significante reductie van  CO2 uitstoot gerealiseerd in vergelijking tot standaard fossiele grondstof. Bekijk hier wat de voordelen van biobased HDPE zijn.

Lang meegaan?

De Oasus waterfles is makkelijk schoon te houden door de grote opening. Door het  kwalitatief hoogwaardig ontwerp is de fles uitermate geschikt voor langdurig hergebruik.

Compleet recyclen?

Wij hebben de Oasus waterfles zo ontworpen dat deze lang mee gaat, maar zoals met veel dingen zal er een moment komen waarop je er afscheid van moet nemen. De ‘look & feel’ van de fles leidt intuïtief tot het weggooien op de gewenste manier. Vaak thuis en daarbij geleid door de lokale regelgeving, maar ook daarbuiten, in elke hiervoor aangewezen afvalbak. Door de uniformiteit van de gebruikte materialen wordt de fles altijd voor de juiste afvalstroom uitgesorteerd en hoogwaardig gerecycled.

 

 

De Oasus is niet alleen de meest duurzame waterfles ooit, maar biedt ook nog eens als enige de mogelijkheid om door middel van een eigen gravering de waterfles te personaliseren.  De fles is gemaakt van hetzelfde materiaal en zorgt er zo voor dat de fles zich uitstekend leent voor het recycle proces. De Oasus is daarnaast ook nog eens de lichtste fles van dit moment. Doordat er minder materiaal wordt gebruikt is deze fles dus duurzamer dan een andere fles. Ook zorgt dit voor minder uitstoot bij het transport. Kortom, de meest duurzame waterfles!

 

Over Oasus

In iedere kleur verkrijgbaar en sierband verkrijgbaar met gravering.