Duurzame waterflessen voor United Packaging Forest

Voor alle deelnemers van de United Packaging Forest partnerdag op 13 maart 2023 heeft Oasus persoonlijke waterflessen geleverd. Deze zijn gegraveerd met het logo van United Packaging Forest en aan de andere kant de naam van de deelnemer. De waterflessen werden in vol enthousiasme ontvangen. 

Het perfecte relatiegeschenk

De Oasus waterfles is het ideale duurzame relatiegeschenk. De waterflessen worden op veel verschillende plekken gebruikt en komt zo het logo van United Packaging Forest op veel verschillende locaties te voorschijn. Het perfecte marketingmiddel dus!

Maar hoezo is de Oasus zo duurzaam?

Wij maken onze waterflessen van een kunststof welke van suikerriet is gemaakt. “Traditioneel wordt plastic gemaakt van aardolie. De winning van aardolie en de verwerking ervan tot plastic kost veel energie. Het produceren hiervan zorgt voor veel koolstofdioxide (CO2) en kan milieuvervuiling veroorzaken. Dit draagt allemaal bij aan de opwarming van de aarde (broeikaseffect).”

De Oasus waterfles is volledig gemaakt van biobased plastic. Door het monomateriaal is de fles 100% recyclebaar. De fles heeft een licht gewicht wat ook de duurzaamheid vergroot en draagt bij aan een ecologische voetafdruk.

Interesse? Neem contact met ons op!

UnitedPackagingForest - Waterfles Oasus

Laatste nieuws

1 Oasus waterfles =
1% aan Unicef Plastic Bricks

Als partner van Unicef helpt Oasusbottle mee in het project 'Plastic Bricks' in Ivoorkust, waarmee plastic wordt gerecycled tot bouwstenen voor klaslokalen en zowel ouderen als jongeren worden getraind in het verzamelen, opslaan en verwerken van plastic. Zo creëren we een schonere leefomgeving.