Graveren van de Oasus waterfles

Het graveren van de Oasus waterfles is een uitstekende manier om je merk op een duurzame manier neer te zetten. Met het graveren van een Oasus waterfles halen wij een laag uit het materiaal waardoor je logo permanent zichtbaar op de fles vertoond wordt. Een duurzame manier om je waterfles volledig duurzaam te houden!

Vanaf 50 stuks leverbaar
Kleur gravering varieert met kleur waterfles
Te personaliseren met logo en naam

De Oasus waterfles is het ideale duurzame relatiegeschenk voor jouw onderneming.

Gegraveerde Oasus waterflessen met logo
Gegraveerde Oasus waterflessen met logo
Gepersonaliseerde waterflessen met logo en naam

Hoe werkt het graveren?

Onze duurzame Oasus waterfles is nu nog duurzamer door het graveren met een laser in plaats van een andere druktechniek. Maar hoe zorgt een laser er nu voor dat er een blijvende print op de waterfles ontstaan? De laser kan gekleurd plastic veranderen in bijvoorbeeld wit of zwart. Dat is heel bijzonder want zaag het stuk plastic door en er is geen zwart of wit te zien. De kleur zwart of wit migreert op de fles waardoor het niet de standaard witte of zwarte kleur wordt die bij jou bekend is. Dit heeft te maken met de soort plastic. 

Door deze nieuwe laser techniek maken wij de Oasus waterfles nog duurzamer en geeft het zelfs de optie om een fles te personaliseren met naam. Enerzijds het logo van het bedrijf en aan de andere kant de naam van de medewerker. Dit is een mooie toevoeging aan ons assortiment. Ben je benieuwd of de Oasus waterfles past bij jouw bedrijf? Of wil je graag een vrijblijvend artwork ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Onze beschikbare kleuren:

Graveren Oasus Waterfles - Duurzaam relatiegeschenk
Oasus - Diverse voorbeelden blauw - wit - groen - Waterflessen met logo

Duurzaam relatiegeschenk

De Oasus waterfles is het ideale duurzame relatiegeschenk voor jouw onderneming. Graveer je waterfles met logo en graveer de namen van bijvoorbeeld je personeel of leveranciers aan de andere kant. Op deze manier geef je je eigen bedrijf eindeloze zichtbaarheid door dat de waterflessen op veel plekken gebruikt worden en overal mee naar toe gaan. 

Maar wat is er zo duurzaam aan de Oasus waterfles?
Wij maken onze waterflessen van een kunststof welke van suikerriet is gemaakt. “Traditioneel wordt plastic gemaakt van aardolie. De winning van aardolie en de verwerking ervan tot plastic kost veel energie. Het produceren hiervan zorgt voor veel koolstofdioxide (CO2) en kan milieuvervuiling veroorzaken. Dit draagt allemaal bij aan de opwarming van de aarde (broeikaseffect).”

De Oasus waterfles is volledig gemaakt van biobased plastic. Door het monomateriaal is de fles 100% recyclebaar. De fles heeft een licht gewicht wat ook de duurzaamheid vergroot en draagt bij aan een ecologische voetafdruk.

1 Oasus waterfles = 1% donatie aan UNICEF Plastic Bricks

Bekijk hoe het lasergraveren in zijn werking gaat.

1 Oasus waterfles = 1% aan Unicef Plastic Bricks

Als business buddy van Unicef helpt Oasus met het project ‘Plastic Bricks‘ in Ivoorkust, waarbij plastic zwerfafval wordt gerecycled tot bouwstenen voor klaslokalen voor kinderen. Een andere belangrijke pijler is de opleiding van volwassen vrouwen die worden getraind in het verzamelen van dit plastic zwerfafval en krijgen hier een eerlijke prijs voor.